یافته جدید تحقیقاتی؛

شناسایی ارتباط میکروبی بین رژیم غذایی غربی و سرطان کولورکتال

شناسایی ارتباط میکروبی بین رژیم غذایی غربی و سرطان کولورکتال

به گزارش اسنک تحقیقات جدید نشان داده است رژیم غذایی غربی سرشار از گوشت قرمز و فرآوری شده، قند و دانه های تصفیه شده/کربوهیدرات، با خطر بیشتر سرطان روده بزرگ از راه میکروبیوم های روده مرتبط می باشد.



به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، محققان بیمارستان زنان بریگام بوستون، داده های بیشتر از ۱۳۴ هزار شرکت کننده در ایالات متحده را بررسی کردند. این تیم الگوهای رژیم غذایی و همینطور DNA را از سویه هایEscherichia coli که در بیشتر از ۱۰۰۰ تومور کولورکتال (سرطان روده بزرگ) یافت می شود، تحلیل و بررسی کرد.
این تیم به دنبال سویه های باکتریایی حامل ژنتیک مجزا معروف به پلی کتید سنتاز (PKS) بود. PKS آنزیمی را رمزگذاری می کند که نشان داده شده است سبب ایجاد جهش در سلول های انسانی می شود. به صورت کلی، این تیم دریافت که رژیم غذایی غربی با تومورهای کولورکتال حاوی مقادیر زیادی از PKS+ E. coli مرتبط می باشد اما با تومورهای حاوی مقدار کمی از PKS+ E. coli مرتبط نیست.
«شوجی اوگینو»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «این یافته ها از این فرضیه ما حمایت می کنند که رژیم های غذایی به سبک غربی از راه تاثیر آن بر روی PKS+ E. coli، خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را زیاد می کند.»
وی در ادامه اضافه کرد: «این نخستین مطالعه در مورد ارتباط رژیم غذایی غربی با باکتری های بیماری زا خاص در سرطان است. سوال بعدی ما این است که کدام یک از رژیم های غذایی و سبک زندگی به سبک غربی در ارتباط با سرطان کولورکتال حاوی این گونه باکتریایی است.»

1401/04/27
13:48:24
5.0 / 5
931
تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir