محققان فرانسوی هشدار می دهند؛
شیرین کننده های مصنوعی با خطر مبتلاشدن به سرطان مرتبط هستند
اسنک: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد افرادی که شیرین کننده های مصنوعی زیادی مصرف می کنند ممکنست با خطر مبتلاشدن به سرطان مواجه شوند.
به گزارش اسنک به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران تاکید می کنند که عاقلانه است که مردم نه فقط قندهای افزودنی، بلکه غذاهای فرآوری شده ای را که حاوی مواد بدون قند هستند را محدود کنند.
این مطالعه که روی بیش از ۱۰۰ هزار بزرگسال فرانسوی انجام شد، نشان داد که تقریباً یک پنجم افرادی که بیشترین مصرف شیرین کننده های مصنوعی را داشتند، ۱۳ درصد بیشتر از افراد غیرمصرف کننده در معرض ابتلاء به سرطان بودند. این خطرات بطور خاص در مورد سرطان هایی بود که تصور می شود چاقی در آنها نقش دارد همچون سرطان سینه، روده بزرگ و تخمدان.
طی سال ها، تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده اند که شیرین کننده های مصنوعی می توانند احتمال ابتلاء به سرطان را تحریک کنند که احتمالاً با تغذیه التهاب مزمن در بدن، کمک به لطمه DNA، یا تأثیر بر ترکیب باکتری ها در روده مرتبط هستند.
در همین حال، تعدادی از مطالعات خطر ابتلاء به سرطان را در بین افرادی که بطور منظم نوشیدنی های رژیمی مصرف می کنند، نشان داده اند.
«شارلوت دبراس»، محقق ارشد از مؤسسه ملی تحقیقات بهداشتی و پزشکی فرانسه، اظهار داشت: «در جمعیت مورد مطالعه، شیرین کننده های مصنوعی خصوصاً آسپارتام و آسه سولفام-K که در خیلی از برندهای غذا و نوشیدنی در سراسر جهان استفاده می شوند با افزایش ریسک ابتلاء به سرطان مرتبط بودند.»
محققان تاکید می کنند بهتر است مردم غذاهای کامل همچون میوه ها، سبزیجات و غلات غنی از فیبر دریافت نمایند و در عین حال مصرف غذاهای فرآوری شده را محدود نمایند.
منبع: snacu.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب