مطالب اسنك

بهفر عنوان كرد؛

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی
در گفت وگو با اسنك مطرح شد؛

راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون

راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
بهفر عنوان كرد؛

تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت

تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت
رستمی مطرح كرد؛

وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی

وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی
محققان می گویند؛

کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید

کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید
مطلق عنوان كرد؛

رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی

رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی
محققان پی بردند؛

غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند

غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را می افزایند
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح كرد

ضرورت تشکیل کمیسیون های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

ضرورت تشکیل کمیسیون های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
اسماعیل زاده تاكید كرد؛

برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم

برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم
محققان توصیه می كنند؛

استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد

استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد
اسنک در خانه
اسنک snacu.ir